Bedrijfsprofiel

CVH-Machinery levert zowel nieuwe als gebruikte machines, doet import en export en verhuur : http://www.cvh-rental.com.

CVH-Machinery is uw partner in het voorzien van nieuwe en gebruikte machines. Door een jarenlange ervaring kennen wij de markt en proberen wij altijd een breed assortiment op voorraad te hebben. Tevens zorgen we voor exportdocumenten en transport.

Door onze locatie in Vlissingen zijn de havens snel bereikbaar waardoor vlot kunnen aanleveren bij diverse verschepers. KORTOM VOOR EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE MACHINE HET JUISTE ADRES.

CVH-Machinery levert naast machines ook een totaal pakket op het gebied van service en onderhoud. Hiervoor beschikt het over een een compleet ingerichte werkplaats voor de reparatie en onderhoud van machines en beschikt het over een hydrauliek en slangen service. 

Door de ideale locatie aan de Binnenhaven in Vlissingen regelt CVH-Machinery ook diverse storage en handling activiteiten aan de kade, zo beschikt het over een ruim opgezet terrein direct aan de kade en een aantal opslag loodsen welke gehuurd kunnen worden voor korte en lange termijn. 

CVH-Machinery is ook dealer van Eurol Lubricants. Door de bewezen kwaliteit is gekozen voor het Nederlandse fabricaat Eurol. Eurol heeft een compleet assortiment aan smeermiddelen en daarnaast beschikt het over een specialty lijn smeermiddelen, dit zijn door ontwikkelde smeermiddelen die toe te passen zijn voor specifieke doeleinden. Kijk voor het complete assortiment op onze webshop: https://cvh-machinery.com/product-categorie/eurol/