Eurol Lubricants

CVH-Machinery is Official Dealer van Eurol Lubricants en van Eurol Specialty Lubricants. Vanuit een full-service benadering bieden we een compleet programma met smeermiddelen, additieven, reinigings- en onderhoudsproducten en technische vloeistoffen. Daarmee bedienen we uiteenlopende segmenten zoals de automotive-, transport-, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart.

‘Quality is in our nature!’

De producten van Eurol dragen goedkeuringen van diverse motorvoertuigfabrikanten. Daarnaast worden de producten veelvuldig gebruikt en getest in de professionele auto- en motorsport, bijvoorbeeld tijdens de Dakar rally.

De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij Eurol centraal: met passie zetten we ons in om voertuigen en machines onder alle omstandigheden de perfecte smering te geven.

De Specialty lijn van Eurol is een uitgebreide lijn met diverse smeermiddelen die doorontwikkeld zijn met de Eurol SYNGIS Technology. Met de doelgerichte aanpak en innovatieve Eurol SYNGIS Technology garanderen we een verhoging van uw productiecapaciteit, lagere onderhoudskosten en verlaging van uw energieverbruik. Met een duurzame oplossingen verbeteren wij uw bedrijfsvoering. De Eurol SYNGIS Technology zorgt dat smerende en beschermende eigenschappen behouden blijven in extreme omstandigheden. De technologie kenmerkt zich door een synergetische combinatie van de nieuwste additieven met synthetische basisoliën en verdikkers. Deze combinatie zorgt voor de laagst mogelijke wrijving en sterk beschermende eigenschappen. De SYNGIS Technology is verwerkt in de complete productlijn inclusief de Food Grade producten. Nagenoeg alle Eurol Specialty producten zijn vrij van microplastics en bevatten geen chloorparaffines. Eurol ontwikkeld deze producten met oog voor veilig en milieuvriendelijk werken. U ziet dit terug door het beperkte aantal gevarensymbolen op de verpakkingen.

Gebruik de Eurol adviseur om het juiste product te vinden. Mocht u vragen hebben of persoonlijk advies willen? Neem dan gerust contact met ons op!